Kuka on Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen musiikin takana?

Tiesitkö, että Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteellä soivan musiikin on suunnitellut musiikkialan ammattilainen Tico Anttonen?


Kouvolan kaupunki on täynnä alansa huippuosaajia, joiden ammattitaito jää helposti varjoon. Harva tietää, että liikkeessämme olevan musiikin on tarkkaan suunnitellut ja toteuttanut musiikkialan ammattilainen Tico Anttonen. Haastattelin Ticoa tätä juttua varten saadakseni kokonaiskuvaa hänen ammattitaidostaan ja osaamisestaan.



Tico Anttosen on moni mieltää dj:ksi, mutta hänen työ koostuu niin paljon muustakin. Tico pyörittää omaa yritystään Toteuttajat.fi. Tiedustelin Ticolta, että mistä hänen työnsä koostuu. Hän kertoi, että työnsä sisältää vähän kaikenlaisia äänentoisto ja valaistustöitä mm. Ticon vastuulle kuuluu KooKoon ottelutapahtumien audiovisuaalinen puoli sekä Ravintola Mulligan'sin esiintyjistä huolehtiminen. Hän tekee myös ääni- ja valoteknikon hommia eri bändeille sekä Dj:n hommia. 



Tico on päätynyt nykyiseen ammattiinsa pikkuhiljaa. Hän kertoi, että on aloittanut Dj:n työt jo yläkouluikäisenä. Matkan varrella hän on tehnyt kymmenen vuotta myös radiotöitä. Korona tilanne on vaikuttanut musiikkialan ammattilaisten työmahdollisuuksiin ja Korona-aikana Tico on toiminut myynti- ja markkinointitehtävissä veljensä autoteippausyrityksessä Timo Teipissä. 



Ticon ja Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen tiet kohtasivat vuosia sitten Hiushässäköiden merkeissä. HIUSPISTE Kouvolaa pyörittävä Heli Sjölund tunsi Ticon ennestään ja osasi suositella häntä mukaan tapahtumaamme. Tämän jälkeen Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen yrittäjä Outi otti yhteyttä Ticoon kampaamon taustamusiikin tiimoilta. Silloin rakennettiin tälläkin hetkellä käytössä oleva taustamusiikkijärjestelmä. Ticon on jo vuosien ajan vastannut kampaamossa soivasta musiikista ja sen päivittämisestä kuukausittain. 

On etuoikeus liikkeellemme, että voimme tehdä yhteistyötä tällaisten alansa ammattilaisten kanssa. Meidän ei tarvitse osata kaikkea vaan tärkeintä on, että löydämme oikeat henkilöt ympärillemme auttamaan meitä. Lainatakseni Lehtomäen Hius- ja Kauneuspisteen omistajaa Outia: "Yhdessä olemme vahvempia kuin yksin. Toinen yrittäjä tarvitsee toista yrittäjää."



Käy tutustumassa Ticon yrityksen nettisivuihin: https://www.toteuttajat.fi/

Löydät Ticon myös Instagramista: @ticoanttonen



Kirjoittaja: Jonna Soini / Lehtomäen Hius- ja Kauneuspiste


Kommentit

Suositut tekstit