KMS STYLE

 

STYLE

STYLE tuotteet sisältävät yksilöllisen koostumuksen, joka varmistaa, että sinä voit helposti luoda juuri sellaisen tyylin kuin haluat. STYLE tuotteet antavat työkalut hiusten muotoiluun. Käytä STYLE tuotteita työkaluina ja leikittele tyylien kanssa. 


HairPlay

HairPlayn avulla pystyt luomaan upeita joustavia rakennetyylejä. 
  • Makeover Spray - Kuiva shampoo, joka lisää hiuksen rakennetta hentoihin hiuksiin. Poistaa ylimääräistä rasvaisuutta ja virkistää latistuneen ja eilisen päivän tyylin. Erinomainen tuote käytettäväksi nopeaan tyylin kohentamiseen shampoopesujen välillä. 
  • Sea Salt Spray - Kuolleen meren suolaa sisältävä suihke joka lisää hiuksiin runsautta. Lisää rakennetta ja korostaa taipuisuutta, hiukset ovat juuri kuin olisit merivedestä noussut. Tuote antaa matta viimeistelyn.
  • Molding Paste - Hiuksiin rakennetta antava muotoilupasta, joka antaa hiuksiin trendikään, luonnollisen viimeistelyn. Antaa rakennetta uudenlaiseen, luonnolliseen viimeistelyyn,  joustavaa tukea luonnollisella kiillolla ja auttaa kontrolloimaan keskivahvoja ja karheita hiuksia.
  • Messing Creme - Antaa hiuksiin välittömästi day-after rakennetta ja antaa hiusten työstämiseen pitoa ja karheutta.  Saa hennot hiukset näyttämää tuuheammilta, erityisesti tyvessä. 
  • Liquid Wax - Geelin pito ja vahan muotoiluominaisuudet. Antaa hiuksiin joustavaa tukea ja kiiltoa.  
  • Styling Gel - Muotoilu geeli, joka antaa hiuksiin kiiltoa, pitoa ja hallittavuutta. Ei varise eikä kerry hiukseen.

ThermalShape

ThermalShape tuotteet on kehitetty helpottamaan muotoilua raudoilla. ThermalShape tuotteiden avulla luot tyylit lämpöä käyttäen ja tyylisi kestää seuraavaan pesuun asti. 
  • Hot Flex Spray - Keskivahvan pidon antava muotoilusuihke raudoilla muotoilun pohjalle. Ihanteellinen kiharoiden tekoon, erityisesti suorissa hiuksissa.
  • Shaping Blow Dry - Antaa föönauksessa  runsautta, liikettä ja kevyttä tuuheutta hiuksiin. Antaa kestävän muotoilun hiuksiin. 
  • Straightening Creme - Föönaukseen tai suoristusrautojen alle soveltuva voide, joka silottaa hiuksia. Säilyttää muotoilun jopa 72 tunnin ajan. Vähentää kuumuuden aiheuttamia vaurioita ja hiusten katkeilua



TameFrizz

  • Smoothing Lotion - Selvittää hiuksia, välittömästi, lisäten hiuksiin hallittavuutta föönauksen yhteydessä. Kevyt hiuksiin jätettävä tuote, joka lisää hallittavuutta ja vähentää sähköisyyttä.

AddVolume

AddVolume tuotteilla saat jopa 70% enemmän volyymia ja pitkäkestoista volyymia jopa 72 tunniksi.
  • Liquid Dust - Luo hiuksiin massiivista tuuheutta ilman puuterimaista pölyä. Antaa 100 % enemmän volyymia ja tukea tyvialueella sekä voit uudelleen muotoilla lookisi päivän aikana.
  • Styling Foam - Antaa hiuksiin pitkäkestoista runsautta ja tukea muotoiluun. Ohuet hiukset näyttävät tuuheammilta.
  • Root and Body Lift - Kohottaa tyveä antaen kohdistettua volyymia.
  • Volumizing Spray - Antaa hiuksiin intensiivistä volyymia sekä intensiivistä tuuheutta. Antaa luonnollista kitkaa ja intensiivistä runsautta. 

CurlUp

CurlUp tuotteet korostaa, kontrolloi ja muotoilee luonnonkiharoita ja taipuisia hiuksia. 
  • Perfect Lotion  - Kaunistaa ja korostaa kiharoita sekä aktivoi kiharat uudelleen rutisteltaessa. Korostaa ja muotoilee luonnolliset kiharat tekemättä niitä koviksi. Lisää hallittavuutta ja antaa kosteussuojan 72 tunnin ajan. 
  • Control Creme - Muotoilee ja kontrolloi kiharoita. Rauhoittaa kiharoita ja vähentää pörröisyyttä jopa 72 tunnin ajan.
  • Wave Foam - Korostaa hiusten taipuisuutta ja antaa pehmeän ja hallitun lopputuloksen. Lisää hallittavuutta ja antaa kosteussuojan jopa 72 tunnin ajaksi.

AddPower

AddPower tuotteet sisältävät riisiproteiinia ja valkoisen teen uutetta. Se saa hennotkin hiukset tuntumaan ja näyttämään runsaammilta.
  • Thickening Spray - Saa hennot ja ohuet hiukset näyttämään ja tuntumaan paksummilta. Antaa kevyttä pitoa ja estää hiusten sähköisyyttä. Hellävaraista muotoilua ja 90% vähemmän hiusvaurioita. 

KMS täyttää odotuksesi ja enemmän

Sinulle, jolle KMS tuotteet eivät ole vielä tuttuja voin niitä lämpimästi suositella. Kun olet niitä käyttänyt, on vaikea siirtyä markettien tarjoamiin tuotteisiin. KMS tuotteet antavat niin paljon enemmän. Kun kampaajasi kanssa valitsette hiuksiisi sopivat tuotteet, ei hiuksesi ole koskaan voinut paremmin. 

KMS tuotteet on pakattu täyteen teknologiaa, joiden avulla hiuksesi voivat paremmin kuin koskaan. KMS tuotteet tekevät sen, mitä ne lupaavat. Tuotteet ovat laadukkaita ja vastaavat kuluttajien tarpeisiin.  KMS tuotteissa huomioidaan ekologiset arvot. He haluaa luoda tuotteita, joiden avulla sinä voit olla juuri oma itsesi ulkoisesti ja sisäisesti. 

Anna hiuksillesi enemmän, koske ne ansaitsevat sen.

Kommentit

Suositut tekstit