KMS FINISH

 

KMS - FINISH

FINISH tuotteet auttavat pidentämään STYLE tuotteiden vaikutusta ja antaa hiuksille jopa 3 päivää kestävää pitoa sekä kosteussuojaa luonnollisen näköisiin tyyleihin, jotka kestävät. FINISH tuotteet viimeistelevät tyylisi antaen pitoa. 




HairStay

  • Working Hairspray - On äärimmäisen luova viimeistelijä. Se antaa mahdollisuuden leikkiä ja vaihtaa mieltäsi: Working Spray on helppo harjata ja työstää uudelleen uuteen muotoon. Mitä enemmän suihkutat, sitä enemmän saat kampaukseesi pitoa. Tuote on kuiva suihke, joka jättää hiuksiin liikkuvan viimeistelyn. 
  • Firm Finishing Hairspray - Antaa voimakasta pitoa ja kuivuu nopeasti. Tuote ei kerry hiukseen eikä varise. Ei tee hiuksista tahmeita. 
  • Anti-Humidity Seal - Toimii kuin sateenvarjo hiuksille. Suojaa kampaustasi kosteudelta ja pörröisyydeltä jopa 3 päivää. Kevyt kiiltosuihke kampauksen viimeistelyyn. 
  • Molding Pomade - Tuote on tarkoitettu uudelleen muotoiltaviin, siloteltuihin  lookkeihin ja antaa voimakkaan pidon huoliteltuihin tyyleihin. 100% huoliteltu, mutta 0% rasvainen lopputulos.
  • Hard Wax - Toimii parhaiten hiusten korostuksiin ja erotteluihin. On helposti uudelleen muotoiltavissa. Ei sisällä rasvaista lopputulosta. Kuiva koostumus luo luonnollisen viimeistelyn. 
Kuva: Jonna Soini

HairPlay

  • Dry Wax - Kevyt vaha, joka antaa hiuksille karhean viimeistelyn, monipuolista rakennetta ja joustavan pidon. 
  • Playable Texture - Tämä tuote on useiden ominaisuuksien tuote: se tuo hiuksiin rakennetta, uudelleen muotoilun keveyttä ja joustavaa viimeistelyä. Lisää luonnollista rakennetta, joka suihkauksella. 
  • Hybrid Claywax - Kuivuu kuin savi ja muotoilee kun vaha. Antaa kuivan matta viimeistelyn. 



Kuva:https://www.instagram.com/p/CRvqhspNvPR/


ThermalShape

  • 2-in-1 Spray - Tuote on suihke, joka on tarkoitettu kuiviin hiuksiin: muotoile suoristus- tai muotoiluraudoilla ja vähentää hiusten katkeilua jopa 50%. Saat kiiltoa ja pitoa sekä hallittavuutta, kun käytät tuotetta viimeistelysuihkeena. 
Kuva: https://www.instagram.com/p/B2wMlnFA3R5/


TameFrizz

  • De-Frizz Oil - Silottaa irtohiukset ja lisää hiuksiin hallittavuutta jopa 3 vuorokauden ajaksi. Tuote on kevyt, rasvaton koostumus, joka imeytyy välittömästi.  
Kuva: https://www.instagram.com/p/Bd4n0vzHulR/


Consciousstyle 

  • Multi-Benefit spray - Sisältää 79% luonnonperäisiä ainesosia. Tuote antaa hiuksiin kevyttä pitoa, kosteutta, joustavuutta ja lämpösuojaa. Tuotetta voi käyttää useaan eri tarkoitukseen. Muotoilusuihkeena parantaa käsiteltävyyttä ja lisää luonnollista rakennetta föönauksen aikana. Viimeistelysuihkeena tarjoaa hiuksiin kevyttä, joustavaa pitoa lookkiin sekä vähentää hiusten pörröisyyttä. Tuote ei sisällä sulfaatteja, silikoneja, mikromuovia, mineraaliöljyjä, väriaineita / keinotekoisia väriaineita. 

Kuva: https://www.instagram.com/p/CW-cREGNhrz/?utm_source=ig_web_copy_link

KMS täyttää odotuksesi ja enemmän

Sinulle, jolle KMS tuotteet eivät ole vielä tuttuja voin niitä lämpimästi suositella. Kun olet niitä käyttänyt, on vaikea siirtyä markettien tarjoamiin tuotteisiin. KMS tuotteet antavat niin paljon enemmän. Kun kampaajasi kanssa valitsette hiuksiisi sopivat tuotteet, ei hiuksesi ole koskaan voinut paremmin. 

KMS tuotteet on pakattu täyteen teknologiaa, joiden avulla hiuksesi voivat paremmin kuin koskaan. KMS tuotteet tekevät sen, mitä ne lupaavat. Tuotteet ovat laadukkaita ja vastaavat kuluttajien tarpeisiin.  KMS tuotteissa huomioidaan ekologiset arvot. He haluaa luoda tuotteita, joiden avulla sinä voit olla juuri oma itsesi ulkoisesti ja sisäisesti. 

Anna hiuksillesi enemmän, koske ne ansaitsevat sen.


Kommentit

Suositut tekstit