KMS START

KMS START-sarja

KMS-sarja on jaettu kolmeen ryhmään START, STYLE ja FINISH. Tässä blogitekstissä käsittelemme KMS-sarja START tuotteita. 


 START

START tuotteet valmistavat parhaan mahdollisen pohjan STYLE tuotteille. START tuotteet sisältävät AHA structure complexin, joka parantaa hiuksen sisäistä ja ulkoista rakennetta tehden hiusten muotoilusta helppoa ja vaivatonta.  START tuotteet valmistelevat hiukset täydelliseen tyyliin märissä ja pyyhekuivissa hiuksissa. 



MoistRepair

MoistRepair tuotteet sisältävät lipidejä, jotka vahvistavat hiusta ja pitävät hiuksen pinnan terveenä. Se palauttaa hiuksiin luonnollisen suojan ja vähentää hiusten katkeilua. 
  • Shampoo & Conditioner - Kosteuttaa hiuksia korjaten niissä olevia vaurioita. Vähentää hiusten katkeilua ja auttaa palauttamaan hiusten luonnollisen suojakerroksen. Hoitaa ja selvittää sekä parantaa hiusten elastisuutta ja käsiteltävyyttä.
  • Cleansing Conditioner - Yhdessä tuotteessa hellävarainen hoito ja puhdistus (tuote sopii erityisesti erittäin vaurioituneille, karheille, kiharoille tai värikäsitellyille hiuksille)Korvaa shampoon tarvittaessa.
  • Leave-In Conditioner - Kosteuttaa ja selvittää hiuksia välittömästi. Antaa välittömästi kosteutta ja kammattavuutta
  • Revival Creme - Parantaa hiusten käsiteltävyyttä ja vahvistaa hiuksia tekemättä niistä raskaita. Estää sähköisyyttä ja lisää hallittavuutta.
  • Anti-Breakage Spray - Vahvistaa hiuksia, jotka katkeilevat, haaroittuvat ja murtuvat helposti. Hoitaa ja selvittää.
  • Style Primer - Palauttaa hiuksiin kosteustasapainon, lisää hiuksiin elastisuutta. Korjaa hiuksen pintaa ja saa vaurioituneet ja huonokuntoiset hiukset näyttämään ja tuntumaan terveemmiltä. Vahvistaa ja kosteuttaa hiuksia niin että voit muotoilla ne helpommin.

TameFrizz

TameFrizz vähentää jopa 100% hiusten pörröisyyttä.
  • Shampoo & Conditioner - Taltuttaa pörröiset hiukset jo yhden käyttökerran jälkeen. Parantaa käsiteltävyyttä ja antaa jopa 100 % enemmän hallittavuutta. Selvittää, hoitaa ja pehmentää hiusta. 
  • Smoothing Reconstructor - Elvyttää ja pehmentää jopa kaikkein huonokuntoisimmat hiukset.  Ei tee hiuksia raskaiksi, mutta kosteuttaa ja taltuttaa pörröisyyttä. Korjaa ja suojaa.
  • Style Primer - Elvyttää tehokkaasti hiukset silottaen hiukset tehden niistä helposti muotoiltavat. Ravitsee tehokkaasti ja silottaa hallitsemattomat ja pörröiset hiukset, niin että sinä voit muotoilla hiuksesi helpommin. Elvyttää tehokkaasti rasittuneet hiukset, selvittää ja lisää hallittavuutta.

HeadRemedy

HeadRemedy hoitaa hiuspohjaa niin, että saadaan terve pohja upeille tyyleille. 
  • Anti-Dandruff Shampoo - Vähentää hiuspohjan hilseilyä ja kutinaa. Puhdistaa hellävaraisesti ja Rauhoittaa kutiavaa hiuspohjaa.
  • Deep Cleanse Shampoo -  Viikoittainen puhdistaja, joka poistaa hiuksista tuote-, mineraali- ja kovan veden aiheuttamat kertymät ja epäpuhtaudet hiuksista. Hellävarainen, sopii päivittäiseen käyttöön ja tekee hiukset puhtaiksi ja terveen näköisiksi.

ColorVitality

ColorVitality tuotteet auttavat säilyttämään värin hiuksessa, jopa 3 kertaa pidempään. 
  • Shampoo & Conditioner - Estää hiusvärin haalistumista ja palauttaa hiuksiin väriloisteen. Lukitsee ja säilyttää värjättyjen hiusten kirkkauden. Kosteuttaa hiuksia. 
  • Blonde Shampoo & Blonde Conditioner - Korostaa vaaleita sävyjä ja vähentää keltaisuutta harmaissa, vaaleammaksi värjätyissä, raidoitetuissa ja luonnonvaaleissa hiuksissa. Tulokset nähtävissä ja yhden käyttökerran jälkeen. Hoitoaine on kuin tehohoito, mutta ei latista hentojakaan hiuksia. Kosteuttaa hiuksia. 

AddVolume

AddVolume tuotteet valmistelee hiukset kevyesti muotoiluun antane hiuksille jopa 70% enemmän volyymia. 
  • Shampoo - Vahvistaa hiuksia antane hennoille ja veltoille hiuksille tuuheutta. Antaa jopa 70 % enemmän tuuheutta, kun käytetään yhdessä ADDVOLUME STYLE –muotoilutuotteiden kanssa. Saa hiukset näyttämään ja tuntumaan tuuheammilta. 
  • Style Primer - Saa hennot ja ohuet hiukset näyttämään ja tuntumaan tuuheammilta tyvestä latvaan asti. Style primer luo kestävän muotoilun pohjan ja helpottaa hiusten muotoilua. Lisää runsautta ja rakennetta sekä valmistaa hiukset seuraavan tason volyymityyleihin
  • Leave-In Conditioner - Hoitaa hiuksia äärimmäisen kevyesti ja saa hennot hiukset näyttämään runsaammilta. Antaa jopa 40 % enemmän tuuheutta. Antaa erityisen kevyttä hoitoa ja runsautta. Selvittää välittömästi.

ThermalShape

  • Straightening Conditioner - Suoristaa hiuksia asteittain säännöllisesti käytettynä yhdessä suoristusrautojen kanssa ja parantaa hiusten käsiteltävyyttä föönauksen aikana. Ravitsee tehokkaasti ja silottaa karheita, vaikeasti hallittavia hiuksia sekä suojaa hiuksia kuumuudelta, kosteudelta ja pörröisyydeltä. Tuo hiuksiin kiiltoa. 
  • Quick Blow Dry - Nopeutta hiusten kuivumisaikaa jopa 50%. Vähentää kitkaa föönauksen aikana ja hoitaa hiuksia kevyesti.

AddPower

AddPower tuotteet sisältävät riisiproteiinia ja valkoisen teen uutetta, joka antaa hennoille hiuksille näyttävyyttä ja runsautta. AddPower vahvistaa hentoja hiuksia ja suojaa hiusta muotoilun aikana.
  • Shampoo - Saa ohuet ja hennot hiukset tuntumaan paksummilta ja joustavammilta. Ylläpitää hiuksen luonnollista proteiinitasapainoa ja saa hiukset näyttämään terveemmiltä.
  • Streighening Fluid - Tekee hiuksista vahvemmat. Saa hennot ja ohuet hiukset tuntumaan paksummilta ja valmistaa hiukset muotoiluun. Selvittää, vahvistaa ja kosteuttaa hiusta. Tuntuu kevyeltä hiuksissa.

KMS täyttää odotuksesi ja enemmän

Sinulle, jolle KMS tuotteet eivät ole vielä tuttuja voin niitä lämpimästi suositella. Kun olet niitä käyttänyt, on vaikea siirtyä markettien tarjoamiin tuotteisiin. KMS tuotteet antavat niin paljon enemmän. Kun kampaajasi kanssa valitsette hiuksiisi sopivat tuotteet, ei hiuksesi ole koskaan voinut paremmin. 

KMS tuotteet on pakattu täyteen teknologiaa, joiden avulla hiuksesi voivat paremmin kuin koskaan. KMS tuotteet tekevät sen, mitä ne lupaavat. Tuotteet ovat laadukkaita ja vastaavat kuluttajien tarpeisiin.  KMS tuotteissa huomioidaan ekologiset arvot. He haluaa luoda tuotteita, joiden avulla sinä voit olla juuri oma itsesi ulkoisesti ja sisäisesti. 

Anna hiuksillesi enemmän, koske ne ansaitsevat sen.

Kommentit

Suositut tekstit