Harkitsetko hiustenpidennyksiä?

Meidän liikkeessämme on usean vuoden ajan suosittu suomalaisen yrityksen BPhairin pidennyshiuksia. Syy tähän on yksinkertainen: BPhairin tuottama hius on ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain sellaisia tuotteita, joiden takana voimme itse seisoa ja BPhair on lunastanut meidän yrityksemme luottamuksen. 

Kuva: BPhair Oy-yritysopas


BPhairin taustoja

Anne Kaismo toimi kampaamoyrittäjänä 11 vuotta. 11 vuoden aikana Annella alkoi kyteä ajatus omasta, kotimaisesta tuotemerkistä ja hän päätti perustaa BPhairin vuonna 2013. BPhair on oululainen maahantuontialanyritys. 

BPhairin aloittaessa toimintansa heidän ensimmäinen oma myyntituote oli hiustenpidennykset ja niistä yritys onkin tunnettu. BPhair on laajentunut hurjaa vauhtia ja valikoima on täydentynyt omilla sekä muiden tuotemerkkien tuotteilla. BPhair kertoo, että heille on erittäin tärkeää tuotteiden ja hiustenpidennysten hankintatapa sekä tuotanto on oltava kestävää, eettistä ja vastuullista. 

Kuva: BPhair


BPhair pidennykset

BPhair kertoo, että he ovat erittäin tarkkoja hiusten alkuperästä. Samoin hiustenvalmistusprosessi on tarkkaan varmistettu, jotta BPhair voi olla varma hiusten eettisistä tuotantotavoista. Yhdessä hiustenpidennyspuntissa on yhden luovuttajan hiusta. Tämän avulla BPhair voi taata tasaisen laadun pidennystuotteilleen. BPhairin pidennyshiukset ovat luonnolliset, keveät, helppohoitoiset ja kiinnityskohdat ovat huomaamattomat. Näihin pidennyksiin et voi olla rakastumatta. BPhairilla on valikoimissaan kahta erityyppistä pidennystä. BPhair perinteiset pidennykset sekä BPhair Premium Slavic. 

BPhair perinteinen pidennys tulee Kiinasta. Kiinassa on paikkoja, joihin luovuttajat voivat käydä myymässä hiuksiaan kuultuaan ensin, kuinka paljon saavat hiuksista rahaa. Myyntipäätöksen tekemisen jälkeen hiukset laitetaan ponnarille, leikataan ja toimitetaan tehtaalle käsiteltäväksi. Kiinassa kaikki eivät kuitenkaan leikkauta välttämättä kaikkia hiuksiaan vaan saattavat leikkauttaa vain niskahiuksensa ja jättää muut hiukset pitkiksi. 


Kuva: Kampaajamme Laura Ollikaisen tekemä hiustenpidennys. Tekniikkana on käytetty sinettipidennyksiä ja hiukset on BPhairin Premiun Slavic pidennykset.


Suomalaiseen hentoon hiuslaatuun on haastava löytää pidennyksiä, jotka asettuvat nätisti. BPhairin Premium Slavic -pidennyshius on tarkkaan valikoitua slaavilaista pidennyshiusta, joka sulautuu täydellisesti myös suomalaiseen hiukseen. Slaavi pidennykset ovat peräisin Itä-Euroopasta ja Länsi Venäjältä, jossa hiuslaatu on hyvin samankaltaista kuin suomalaisilla. 

BPhair alkoi valmistaa Premium Slavic-pidennyksiä, koska BPhairin omistajan Annen mielestä markkinoilla ei ollut tarjolla pidennyksiä, joiden laatu ja pitkäikäisyys olisivat vastanneet Annen toiveita. Nyt BPhair pystyy tarjoamaan kampaajille ja niiden kautta kuluttajille pitkäkestoiset premium-laatuisset pidennykset, jotka soveltuvat vaativaankin makuun. 

Premium Slavic-pidennyksien kanssa voit unohtaa, että sinulla on pidennykset. Ne ovat äärimmäisen helppohoitoiset ja pitkäikäiset. Pidennyshius on erittäin korkealuokkaista eurooppalaista hiusta, joka ei takkua. Vaaleampiin pidennyksiin on valittu jo valmiiksi vaaleampi värjäämätön hius. Tällöin hius ei tarvitse niin suuria kemiallisia käsittelyjä, jotta saadaan haluttu lopputulos ja hius pysyy hyväkuntoisena myös erittäin vaaleissa hiuksissa. 

Pidennystekniikat 

Pidempiaikaisissa pidennyksissä suosimme pidennystekniikoina pääsääntöisesti kahta erilaista pidennystekniikkaa: sinettipidennykset sekä teippipidennykset. 

Sinettipidennykset on oikea valinta kun haluat hiuksiisi pituutta ja tuuheutta. Sinettipidennykset pysyvät hyvin ja mahdollistavat hiuksien pitämisen kiinni, ilman pelkoa pidennysten kiinnityskohtien näkymisestä. Niillä saat luonnollisen näköiset hiukset, jotka asettuvat hyvin omien hiuksien kanssa. Sinettipidennykset on pitkäkestoisin vaihtoehto ilman huoltoa, koska huoltoväli on noin 4-6kk.

Teippipidennykset on nopea laittaa ja poistaa ja sopii erityisesti henkilölle, joka tykkää pitää hiuksia paljon auki. Ne pysyvät napakasti kiinni. Huoltoväliksi suositellaan noin 2kk ja samoja teippipidennyksiä voidaan käyttää useaan kertaan. Teippipidennykset pystyy käyttämään noin 3-9kk. 


Kuva: Kampaajamme Laura Ollikaisen tekemä hiustenpidennys. Tekniikkana on käytetty teippipidennyksiä ja hiukset on BPhairin Premiun Slavic pidennykset.


Väliaikaisia pidennyksiä käytämme paljon kampausten teon apuna. Väliaikaisiksi pidennyksiksi sanotaan pidennyksiä, jotka saa itse helposti pois ja takaisin. Ne eivät ole millään liima aineilla kiinni hiuksissa. Yleisimpiä väliaikaisia pidennyksiä ovat klipsipidennykset. Klipsipidennykset kiinnitetään pienien klipsien avulla omaan tupeerattuun tyveen tai kampauksissa sinne, missä tarvitaan runsautta ja pituutta. Nykyään on noussut suureen suosioon myös Double Halo pidennykset sekä ponnari pidennykset. BPhairin väliaikaiset pidennykset on valmistettu BPhairin perinteisestä pidennyskarvasta. 

Kuva: BPhair, kuvan on ottanut Lari Eemeli @larieemeli

Pidennyshiuksen hoito

Jotta pidennyshiukset pysyvät hyväkuntoisina ja käyttökelvollisina mahdollisimman pitkään, on niitä hoidettava pidennyksille tarkoitetuilla tuotteilla valmistajan ohjeiden mukaisesti. Pidennyshiukset eivät saa hiuspohjasta tarvittavaa ravintoa, kuten omat hiukset, on tästä syystä tärkeää valita juuri oikeat tuotteet pidennyksille, jotta ne pysyvät mahdollisimman hyväkuntoisina pitkään.  Hiustenpidennysten hoidossa on tärkeää myös harjata hiuksia päivittäin pidennyksille sopivalla harjalla. 
Pidennyshiukset tulisi pesun jälkeen aina föönata kuivaksi ja laittaa esim. löysälle letille ennen nukkumaan menoa. 

Hiustenpidennyksien ajanvaraus

BPhairilla on useampaa eri pituutta pidennyksissä. Tässä on erittäin hyvä kuva, joka auttaa hahmottamaa eri pituisten pidennysten mitan päähän laitettuna. Pidennyksiä laitattaessa suosittelemme varaamaan meiltä ajan ilmaiseen konsultaatioon. Konsultaatiossa kampaaja pääsee hahmottamaan toiveesi pidennyksien suhteen ja pystytte yhdessä katsomaan suunnittelemaan toivotun palvelukokonaisuuden. 

Konsultaatiossa suunnitellaan:
-Toivottu hiusten pituus
-Pidennystekniikka
-Millainen pidennyshiuksen tulisi olla?: suora, laine, kihara, slaavihius yms.
-Mahdolliset ennakkotoimenpiteet: hiustenvärjäys, -leikkaus yms.
-Pidennyshiuksen sävyn valinta
- Tarkistetaan omien hiusten kunto, päänahan kunto ja omien hiusten pituus ja arvioidaan, että onko hiustenpidennysten teko mahdollista


Meillä on käytäntönä, että hiukset tulee olla maksettu ennen hiustilauksen tekemistä. Teemme joka tiistai uudet pidennystilaukset. Huomioimme tämän varatessamme pidennysten laitto aikaa. Huomioithan sinä myös tämän. 

Kuva: BPhair

Pidennysten hinta

Meiltä kysytään usein pidennysten laiton hintaa. Hiustenpidennysten hinnoitteluun vaikuttavat monet eri seikat, kuten: omien hiusten paksuus ja pituus, haluttu hiusten pituus, haluttu pidennysten väri, pidennys tekniikka sekä halutut lisäpalvelut (värjäykset, hiustenleikkaukset yms.) Tästä syystä emme voi hinnoitella yleisesti pidennyksiä vaan jokainen pidennysprojekti hinnoitellaan erikseen. Kun pohdit hiustenpidennysten ottamista, ota meihin yhteyttä niin sovitaan konsultaatio aika. Siinä voitte yhdessä kampaajan  kanssa käydä läpi toiveitasi pidennysten suhteen. Kampaaja tekee kanssasi suunnitelman ja antaa hinta-arvion toivomallesi palvelukokonaisuudelle. 


Lähteenä käytetty BPhairi Oy-yritysopasta. Tutustu oppaaseen linkistä. 

Kommentit

Suositut tekstit