Bond Pro+ hoito

 

Bond Pro+  takaa hyväkuntoiset hiukset värjäys-, vaalennus- ja rakennekäsittelyjenkin jälkeen

Onko kampaajasi jo suositellut sinulle liikkeessämme tehtävää Bond Pro+ hoitoa tai hellävaraista vaalennusta, jossa on tuo hoito jo mukana?

Nykyään hiukset joutuvat joka päivä koville. Niihin kohdistuu mekaanista rasitusta harjatessa ja kammattaessa, tehdään yhä enemmän hiusta rasittavia kemiallisia toimenpiteitä (vaalennuksia, värjäyksiä, rakennekäsittelyjä yms.) ja käytetään erilaisia muotoilurautoja. Hiuksenkin sietokyky on rajallinen. Liiallisen kulutuksen seurauksena hiukset menevät huonoon kuntoon ja pahimmassa tapauksessa katkeilevat.

Meidän pitää muistaa pitää  hyvää huolta hiuksistamme ja vahvistaa niitä. Bond Pro+ hoito tarjoaa hiuksiin hoitavuutta ja vahvistaa hiuksen rakennetta kestämään erilaiset käsittelyt. 

 Bond Pro+ hoito

Bond Pro+ hoito on kampaamoissa tehtävä hoito. Sen voi tehdä värjäys-, vaalennus
 ja rakennekäsittelyjen yhteydessä tai ihan omana hoitonaan. Sen tarkoitus on elvyttää hiuksia ja ravita niitä syvältä sisältäpäin. Bond Pro+ vahvistaa hiusta ja tukee hiuksen keratiinisidoksien kestävyyttä. Se myös ehkäisee hiuksen katkeilua kemiallistenkäsittelyjen aikana ja suojaa hiuksia vaurioilta. 


kuva: Goldwell


Kuinka Bond Pro+ hoito tehdään?

Bond Pro+ hoito sisältää kaksi eri vaihetta. 

1. Protectium Serum

Protectium serum sekoitetaan värin-, vaalennusaineen tai rakennekäsittelyaineen joukkoon. Se tunkeutuu hiuksen sisälle ja suojelee hiusta kemiallisen käsittelyn aikana. Protectium serum ehkäisee hiusten katkeilua.

2. Nourishing Fortifier

Nourishing Fortifier levitetään hiuksiin kemiallisten käsittelyn jälkeen. Nourishing Fortifier on intesiivinen käsittely, joka vahvistaa hiuksen keratiinisidoksia tehden hiuksista kestävät. Se vahvistaa ja ravitsee hiusta.

Bond Pro+ voi tehdä myös omana hoitonaan. Hoidossa Protectium Serum sekoitetaan veteen ja imeytetään pestyihin, kosteisiin hiuksiin. Tämän jälkeen hiuksiin levitetään Nourishing Fortifier. Annetaan vaikuttaa ja huuhdellaan pois. 

Miksi Bond Pro+?

Bond Pro+ saa hiukset näyttämään vahvemmilta ja ravituilta. Se lisää hiusvärin pysyvyyttä. Hiuksista tulee ihana  pehmeät, kiiltävät, helposti kammattavat ja sileät. Bond Pro+ tekee hiuksista vahvemmat ja kestävämmät. Käytämme liikkeessämme Goldwellin värejä. Bond Pro on 100% yhteensopiva Golwellin värien kanssa. 

Vaikka hiuksesi eivät olisi vaurioituneet, Bond Pro+ varmistaa, että kemiallisen käsittelyn yhteydessä vaurioiden määrä hiuksessa pysyisi mahdollisimman pienenä. On myös hyvä muistaa, että hiusta tulisi hoitaa kampaamokäyntien välissä, jotta hius pysyy myös jatkossa hyvä kuntoisena. 

Kuva: Goldwell


Miten toimia kotona hoidon jälkeen?

Bond Pro+ hoito tekee hiuksesta upean vahvat ja kiiltävät, mutta on hyvä muistaa hoitaa hiuksia hyvin myös kotona. Goldwellille on uutuutena tullut Dualsensesin Bond Pro tuotesarja. Tuotesarjan avulla saat hoidettua hiuksia joka päivä. Lue lisää Goldwellin uutuus tuotteista Hiuspiste Verkkokaupan-blogista.

Kommentit

Suositut tekstit